jasenyys 2012

Golfin aloittaminen

Virvikissä voit aloittaa golfin helposti. Lue lisää täältä.

sannas kuva 190
 

Golfbox-
kirjautuminen

Käyttäjätunnus:

Salasana:

Pikalinkit
kelloAjanvaraus
lippuLähtöaikanäyttö
autoYhteystiedot
palloOpetus ja kurssit
smileJuniorit
sontsaSää

GREENFEE NYT

Arkisin 
 
Viikonloput 
 
12 reikää 
 
 

INFO

Range: Suljettu
 
Lähipelialue: Suljettu
 
Kenttä: Suljettu
 
 
Toimisto: Suljettu
 
TupaKahvila: Suljettu
 
Keittiö Suljettu
 
Puh. 019- 579292
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Nuorisotoimen kuulumisia

Oliver Lindell pääsi hienosti jatkoon ensi kauden ammatilaiskiertue Nordic Leagueseen eli Ecco Tourille. Karsinnoissa hän sijoittui sijalle jaettu 49 pelattuaan kierrokset 76, 72, 75 eli +7. Oliver saavutti kategorian 9 paikan tälle ammattilaiskiertueelle. Hienosti pelattu Oliver !

Seuran nuoret olivat kokeilemassa siipiään Finnair Junior Tourin karsinnassa Peuramaalla lokakuun alussa. Viikonloppuna pelattiin kaksi kierrosta. Frans Nyman, Otto Silvennoinen ja Alex Wirén olivat mukana poikien sarjassa ja Matilda Svahn tyttöjen sarjassa. Taso oli kova ja meidän nuoret olivat nuorimmasta päästä vanhimpien ollessa 20v kieppeillä. Kukaan ei läpäissyt karsintoja mutta kilpailukokemusta tuli runsaasti. Pojat pelasivat back teeltä ja tytöt sinisiltä. 

Nuorisotoimen hyväksi pelatut kilpailut toivat tänä vuonna mukavasti varoja. KailariLaw kisa tuotti reilu 2500€ ja Oliver Invitational vajaa 1000€. Tämä on noin kolmasosa kokonaisbudjetista. Nuorisotoimea ovat tukeneet tänä vuonna useat paikalliset yritykset, muista heitä kun teet osto ja muita hankintoja. Kumppanit osion alla näet juniorisponsorimme.