019- 579292
   caddiemaster@virvikgolf.fi

Ajankohtaista

Lauantaina 28.huhtikuuta pidetään perinteiset haravointitalkoot kartanon ja kentän alueella. Talkoot alkavat klo 9.30. Talkooväelle tarjotaan keittolounas jonka jälkeen kenttä avataan klo 12.00. Ota mukaan oma haravasi ja hanskat. Tervetuloa!

På lördan den 28.april håller vi det traditionella vårtalkot runtom herrgården och planen. Talko börjar kl 9.30. Efter talkot bjuds det på soppalunch och plan öppnas kl 12.00. Ta med en egen räfsa och handskar. Väl mött!

Porvoo [11.4.2018]

Puheenjohtajan kynästä

Talvi on taittumassa kevääseen ja nyt on viimeistään aika kaivaa golfvarusteet ja -ajatukset komerosta!

Talven mittaan olemme saaneet nauttia vanhan kunnon Virvik-nostalgiasta Seppo Jolkkosen 80-90 -luvun Virvik-kuvien myötä. Käykää katsomassa Virvk Golfin facebooksivuilta, jos ette ole vielä nähneet. Monet kuvissa esiintyvistä pelaajista ovat edelleen Virvikin jäseniä ja aktiivisia golfareita. Jokin tässä lajissa siis viehättää vuodesta toiseen; veri vetää Virvikin kentälle tänäkin vuonna. Se on kuin nuoruuden intoa!

Vanhoja kuvia katsellessa tulee mieleen, että onhan ne golfajat muuttuneet. Nykyajan golfvarusteilla on helpompaa ja hauskempaa pelata, pelaaminen on halvempaa ja golf lajina on avautunut jo aikoja sitten suurelle yleisölle. Hyvä, että kehitystä tapahtuu koko ajan; se pitää mielen virkeänä ja kiinnostuksen lajia kohtaan tuoreena. Samalla on kuitenkin tärkeää vaalia sitä historiaa joka Virvikissä on, ja niitä alkuaikojen intoa!

Virvik Golfin tavoite vuodelle 2018 on jatkaa aktiivista jäsentoimintaa, houkutella Virvikiin uusia golfharrastajia ja vahvistaa positiivista ja rentoa ilmapiiriä Virvikissä. Kauden 2018 pääteemana on perhegolf. Virvikissä on aina ollut monta golfaavaa perhettä ja uusia golfaavia perheitä tulee jatkuvasti lisää. Perhegolf teemaan liittyen Virvikissä järjestetään tänä vuonna kaksi perhegolf-iltaa, johon kaikki golfaavat virvikiläisperheet ovat tervetulleita.  Perhegolf-illoissa treenataan yhdessä, pelataan muutaman reiän leikkimielinen kilpailu ja grillataan yhdessä iltapalaa. Lisäksi perhegolf teema näkyy green-fee hinnoittelussa ja ravintolan tarjonnassa. Kauden alussa otetaan myös käyttöön ns. oranssit teet (tai ”perheteet”), eli lyhyempi kenttä kentän sisällä madaltaen kynnystä koko perheen golfkierrokselle! Uutta tälle kaudelle on myös Virvik golf podcast-ohjelma ajankohtaisista Virvik-aiheista, Virvik-golfin Instagram-sivut, kesällä pidettävä grillijuhla ja [rangekatos, jonka rakentaminen on tarkoitus aloittaa kun säät sen sallivat.]

Kausijulkaisusta löydät kattavan esityksen Virvikin alueen harrastusmahdollisuuksista, tulevan kesän juniori- midi- ja senioritoiminnasta sekä lisäksi seuran jäsenen Risto Anttosen kuvaus siitä, miten Oliver Lindell pelaa Virvikin kentän tulokseen 68. Saamme myös lukea seuran huippuammattilaisen Oliver Lindellin ajatuksia tulevasta kilpailukaudesta. 

Kausijulkaisu on luettavissa näköislehtenä Itäväylän yhteydessä, alkaa sivulla 41: Kausijulkaisu 2018

Antoisia lukuhetkiä ja loistavaa golfkesää toivottaen,

Jonathan Andersson

Virvik Golf ry:n puheenjohtaja

         

Range aukeaa lauantaina 14.4. 
Pallokone on käytössä joten magneettinapit ja luottokortit toimivat. 
Kenttä on tosin niin vaiheessa vielä että ensi viikonlopun RoutaScramble peruuntuu. Ensimmäinen kilpailu on siis Kapteenin kierros 29.4. Ja päivää ennen eli lauantaina 28.4. on haravointitalkoot, tämän jälkeen pääsee kentälle.

Rangen öppnar på lördagen den 14.4. Bollautomaten är i bruk så alla magnetknappar och kreditkort kan användas.
Plan är dock i såpass vintrigt skede så den planerade första tävlingen den 22.4. blir inte av. Första tävlingen är således Kaptenens runda den 29.4. Och dagen innan, på lördagen den 28.4., är det talko var det räfsas och putsas, efter det öppnas planen.

Lisää artikkeleita...

sponsorit mikrokulma 250
sponsorit hoyry assa2
sponsorit mainosmaakarit 250
sponsorit3
sponsorit2
sponsorit5
sponsorit2
sponsorit2
sponsorit2
sponsorit2
sponsorit8
sponsorit2
sponsorit itavayla 250
sponsorit2