019- 579292
   caddiemaster@virvikgolf.fi
    Palautelomake

Porvoo [11.4.2018]

Puheenjohtajan kynästä

Talvi on taittumassa kevääseen ja viimeistään nyt on aika kaivaa golfvarusteet ja -ajatukset komerosta!

Talven mittaan olemme saaneet nauttia vanhan kunnon Virvik-nostalgiasta Seppo Jolkkosen 80-90 -luvun Virvik-kuvien myötä. Käykää katsomassa Virvik Golfin Facebook-sivuilta, jos ette ole vielä niitä nähneet. Monet kuvissa esiintyvistä pelaajista ovat edelleen Virvikin jäseniä ja aktiivisia golfareita, jokin tässä lajissa siis viehättää vuodesta toiseen; veri vetää Virvikin kentälle tänäkin vuonna. Se on kuin nuoruuden intoa!

Vanhoja kuvia katsellessa tulee mieleen, että onhan golf muuttunut lajina vuosien saatossa. Nykyajan golfvarusteilla on helpompaa ja hauskempaa pelata, pelaaminen on halvempaa ja golf on lajina avautunut jo aikoja sitten suurelle yleisölle. Hyvä, että kehitystä tapahtuu koko ajan; se pitää mielen virkeänä ja kiinnostuksen lajia kohtaan tuoreena. Samalla on kuitenkin tärkeää vaalia sitä historiaa, jota Virvikissä on – ja sitä alkuaikojen intoa!

Virvik Golfin tavoite vuodelle 2018 on jatkaa aktiivista jäsentoimintaa, houkutella Virvikiin uusia golfharrastajia ja vahvistaa positiivista ja rentoa ilmapiiriä Virvikissä. Kauden 2018 pääteemana on perhegolf. Virvikissä on aina ollut monta golfaavaa perhettä ja uusia golfaavia perheitä tulee jatkuvasti lisää. Perhegolf teemaan liittyen Virvikissä järjestetään tänä vuonna kaksi perhegolf-iltaa, johon kaikki golfaavat virvikiläisperheet ovat tervetulleita.  Perhegolf-illoissa treenataan yhdessä, pelataan muutaman reiän leikkimielinen kilpailu ja grillataan yhdessä iltapalaa. Lisäksi perhegolf-teema näkyy green-fee hinnoittelussa ja ravintolan tarjonnassa. Kauden alussa otetaan myös käyttöön ns. oranssit teet (tai ”perheteet”), eli lyhyempi kenttä kentän sisällä madaltaen kynnystä koko perheen golfkierrokselle! Uutta tälle kaudelle on myös Virvik golf podcast-ohjelma ajankohtaisista Virvik-aiheista, Virvik-golfin Instagram-sivut sekä kesällä pidettävä grillijuhla.

Kausijulkaisusta löydät lisäksi kattavan esityksen Virvikin alueen harrastusmahdollisuuksista, tulevan kesän juniori- midi- ja senioritoiminnasta sekä lisäksi seuran jäsenen Risto Anttosen kuvaus siitä, miten Oliver Lindell pelaa Virvikin kentän tulokseen 68. Saamme myös lukea seuran huippuammattilaisen Oliver Lindellin ajatuksia tulevasta kilpailukaudesta.

Kausijulkaisu on luettavissa näköislehtenä Itäväylän yhteydessä, alkaa sivulla 41: Kausijulkaisu 2018

Antoisia lukuhetkiä ja loistavaa golfkesää toivottaen,

Jonathan Andersson

Virvik Golf ry:n puheenjohtaja

         

sponsorit virvik mikro kulma 250
sponsorit mainosmaakarit 250
sponsorit virvik makulaku 250
sponsorit2
sponsorit5
sponsorit2
sponsorit2
sponsorit2
 
sponsorit8
sponsorit2
vig sponsorit lahitapiola 250
sponsorit itavayla 250
sponsorit mecanil 250
sponsorit stromberg
sponsorit duopoint 250
sponsorit virvik citymarket 250
sponsorit virvik paahtimo 250
sponsorit virvik talotiivi 250
sponsorit virvik jeti sahko 250

Junioritoimintaa tukemassa

sponsorit novelle
 
 
sponsorit kotipizza
sponsorit2
sponsorit2
sponsorit vig huolto service
sponsorit borealis