019- 579292
   caddiemaster@virvikgolf.fi
    Palautelomake


Keittiö avattu! Lounas arkisin kl. 11:00-13:30. 

Kentän uutiset

Moni kenttä on jo avannu mutta perinteisesti Virvik ei kuulu niihin kenttiin jotka avaavat aikaisin. Syy miksi ei päästä viellä avaamaan on että kenttä on monesta paikasta vielä hyvin märkä. Kenttä on rakennettu savimaa pohjalle joka tekee sen että se ei kuivu kuten kentät jotka rakennettu enemmän sorapohjaisiin maastoihin kuten esimerkiksi Rönnäs. Myös kulunut talvi oli Virvikin kohdalla erittäin lumirikas joten muutamien viheriöitten ympärillä on vielä lunta. Kevät työt on osittain päästy jo tekemään mutta nekin vielä odottaa että pääsiäinen kuivattaa loputkin paikat niin että saadaan tehtyä. Kenttäväki tietää että golffarit ovat näin keväisin malttamattomia ja haluavat pelaamaan ja teemme kaikkemme että päsette mahdollisimman aikaisin pelaamaan.

Pari ilma kuvaa jotka otettiin nyt 17.04 aamulla

received 2388720801361669     received 2639644076062852

Ystävällisin terveisin

Kenttäväki

 

 

Kevätkuulumiset:

Talven jälkeen näyttäisi että meidän kenttä on talvehtinut kohtalaisen hyvin. Juuri kirjoittamisen hetkellä kyllä kaipaisi että lämpöä tulisi niin että ruoho voisi lähteä kasvamaan toden teolla. Varsinkin meidän savipohjaisella kentällä ruoho ei kasva ennen kuin maan lämpötila nousee seitsemän asteen kieppeille. Tällaisia lämpötiloja emme kuitenkaan tähän mennessä ole vielä saneet nauttia. Kevät on kuitenkin lämpötiloiltaan ollut tasainen, ruoholle olisi hankalampi jos lämmön jälkeen tulisi takatalvi.

Keväällä ennen kentän avaamista suoritamme väylän 11 salaoja kaivuut tämä työ on kuitenkin valmis ennen kentän avaamista mutta kaivuu jäljet varmaankin näkyy juhannukseen asti. Samoin yritämme väylän 14 lähestymisalueen saloijia parantaa.

sponsorit mikrokulma 250
sponsorit hoyry assa2
sponsorit mainosmaakarit 250
sponsorit3
sponsorit2
sponsorit5
sponsorit2
sponsorit2
sponsorit2
sponsorit2
sponsorit8
sponsorit2
sponsorit itavayla 250
sponsorit2
sponsorit mecanil 250
sponsorit stromberg

Junioritoimintaa tukemassa

sponsorit novelle
sponsorit jeti sahko
sponsorit finha
sponsorit kotipizza
sponsorit2
sponsorit2
sponsorit vig huolto service
sponsorit borealis