019- 579292
   caddiemaster@virvikgolf.fi
    Palautelomake

Kentän uutiset

VIRVIK GOLFKENTÄN TOIMENPITEET 2020
 
Virvik Golf kiittää kaikkia pelaajia vuoden 2019 aikana annetuista palautteista. Palautteen perusteella voimme kohdistaa voimavaramme oikeisiin asioihin, joten toivomme jatkossakin runsasta ja kehittävää palautetta ja ideoita kentän parantamiseen.
Palautteen perusteella kauden 2020 aikana on päätetty panostaa erityisesti kentän yleisilmeen kohentamiseen. Toimenpiteet suoritetaan sekä kenttäyhtiön toimesta, että yhdessä yhdistyksen kanssa talkootyönä. Alla luettelo tulevista toimenpiteistä, joka ei ole tyhjentävä:
 
Parkki-alue
Parkki-alue tasataan ja vanhat lauta-aidat poistetaan heti keväällä. Laudan tilalle laitetaan esim. istutuksia, köyttä tai jotain muuta siihen sopivaa. Asiaa selvitetään yhdessä yhdistyksen kenttätoimukunnan kanssa.
Virvikiin johtavan tien parannus-/päällystysprojekti on edennyt tiehoitokunnassa suunnitteluvaiheeseen ja talven aikana tienhoitokunta tekee avustusanomukset viranomaisille. Päätökset odotettavissa aikaisintaan kesällä 2020.
 
Greenit
Greenien hoitotoimenpiteitä tullaan lisäämään kaudella esim. hiekoitusta/ilmastusta. Näillä ja muilla toimenpiteillä pyritään pitämään viheriöt tasalaatuisena sekä hyvinvointisena. Pelaajilta pyydämme erityistä ymmärrystä tänä vuonna, koska toimenpiteet voivat vaikuttaa pelinopeuteen ja mahdollisesti joudumme työturvallisuussyistä sulkemaan viheriöitä toimenpiteiden ajaksi, yleensä noin ½h > /viheriö. Toimenpiteistä ilmoitetaan etukäteen pelaajille.
 
Lyöntipaikat
Lyöntipaikkojen suhteen lisäämme hoitotoimenpiteitä kauden aikana. Tämä voi näkyä pelaajille lisääntyneenä hiekotuksena/ lyöntikohtien rajoituksina.
 
Kentän reuna-alueet
Kentän reuna-alueihin kiinnitetään enemmän huomiota ja tähän lisätään resursseja. Esimerkiksi väylien 7 ja 3 välinen maasto siistitään aina tarpeen vaatiessa.
 
Kartanon pihan siisteys
Kartanon pihaympäristön siisteyteen tullaan kiinnittämään enemmän huomiota kauden aikana (mm. puskien siistiminen, nurmikon rajaus, istutukset jne.).
Ravintolan viihtyvyyden parantamiseksi, tupakointi terassilla tullaan kieltämään tai ainakin rajoittamaan tietyiltä osin. Toteutus heti keväällä.
 
Turvallisuus
Turvaverkot asennetaan 5. ja 11 väylien avauslyöntipaikan ja taukotuvan välille. Verkko asennetaan heti alkukaudesta. Lisäksi tarkistetaan kaikkien puusiltojen rakenteet ja arvioidaan myös kentän turvallisuutta muilta osin.
 
Siirtymäpolut
Siirtymäpolkuja tasataan ja lisätään tarpeen vaatiessa lisää soraa.
 
Harjoitus-alue
Harjoitus-alueen parantamisesta tehdään suunnitelmat ja haetaan tarvittavat toimenpideluvat. Suunnitelmat tehdään yhteistyössä yhdistyksen ja harjoitusaluetta paljon käyttävien tahojen kanssa, mm. kilpapelaajat ja pro.
 
Vesivarannot
Vesialtaiden ruoppaukset tai syventämiset tarvitsevat toimenpideluvat haetaan talven aikana. Itse työt suoritetaan, kun toimenpideluvat ovat kunnossa ja rahoitus on selvä.
 
Teemme parhaamme, että kaikki saavat nauttia viihtyisästä golfkesästä Virvikin kentällä.
Toivotamme kaikille hyvää pelikautta ja hyviä golfhetkiä!
 
Kenttäyhtiön puolesta
Timo Rintala
 
sponsorit virvik mikro kulma 250
sponsorit mainosmaakarit 250
sponsorit virvik makulaku 250
sponsorit2
sponsorit5
sponsorit2
sponsorit2
sponsorit2
 
sponsorit8
sponsorit2
vig sponsorit lahitapiola 250
sponsorit itavayla 250
sponsorit mecanil 250
sponsorit stromberg
sponsorit duopoint 250
sponsorit virvik citymarket 250
sponsorit virvik paahtimo 250
sponsorit virvik talotiivi 250
sponsorit virvik jeti sahko 250

Junioritoimintaa tukemassa

sponsorit novelle
 
 
sponsorit kotipizza
sponsorit2
sponsorit2
sponsorit vig huolto service
sponsorit borealis