019- 579292
   caddiemaster@virvikgolf.fi
    Palautelomake


Kenttä suljettu kaudelta 2018 Virvik Golfin väki kiittää kaikkia kuleneesta kaudesta

Kenttämme on kärsinyt viime päivien runsaista sateista. Kentänhoitotoimenpiteet on käynnistetty, jotta kenttä saataisiin takaisin hyvään pelikuntoon loppukaudeksi. Yhteensattumien johdosta greenit ovat tällä hetkellä pehmeät sekä väylillä on paikka paikoin kosteaa.

Kauden aikana on kentän alueella satanut toukokuun alusta elokuun 7. päivään 106 mm, ainoastaan kahtena päivänä on tullut 40 mm ja toisena 13 mm vettä. Tämän lisäksi viime viikolla (vko 32) vettä satoi 72 mm.

Lämpimien säiden ja sateettomuuden vuoksi olemme joutuneet kauden aikana turvautumaan meriveteen kastelussa. Olemme pumpanneet vettä kastelualtaisiin, joissa merivesi on sekoittunut sadevesien kanssa. Sadevesien vähäisyyden vuoksi kastelussa käyttämämme veden laatu on muuttunut liian suolapitoiseksi ja tämä on aiheuttanut nurmen kasvulle ongelmia. Nurmi ei ota ravinteita vastaan ja sen kasvu kärsii. Greeniruohomme ei myöskään ole pitänyt lämpötilojen nopeista vaihteluista.

Kuiva kenttämme ei ole kestänyt yhtäkkisiä rankkasateita ja vesi on jäänyt "seisomaan" maan pintakerroksen alle. Tämä on aiheuttanut paljon ongelmia kentän hoitokoneiden työskentelyyn, mutta erityisesti nurmen juuret ovat "hätää kärsimässä".

Kenttähenkilökunta tekee ongelmien korjaamiseksi töitä päivittäin, ja toivomme pelaajilta kärsivällisyyttä kunnostustöiden aikana.

 

 

sponsorit mikrokulma 250
sponsorit hoyry assa2
sponsorit mainosmaakarit 250
sponsorit3
sponsorit2
sponsorit5
sponsorit2
sponsorit2
sponsorit2
sponsorit2
sponsorit8
sponsorit2
sponsorit itavayla 250
sponsorit2